Werken bij WinBase

Onze organisatie staat al ruim 25 jaar bekend als leverancier van gebruiksvriendelijke, veilige en betaalbare EPD software voor professionals in de zorg. Met meer dan 30 enthousiaste medewerkers zijn wij dagelijks bezig met de softwareontwikkeling en ondersteuning van onze klanten. Alles vanuit het perspectief van de zorgprofessional. Een belangrijk aantal medewerkers heeft een opleiding en/of achtergrond in de zorg. Maar allemaal hebben we affiniteit met de zorg.

Onze cultuur – alle ruimte voor eigen initiatief & groei

We hebben een open, informele en fijne werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en droge humor. Je hebt veel vrijheid maar ook de nodige verantwoordelijkheden. Bij ons krijg je alle ruimte voor de juiste balans tussen werk en privé. Hard werken wordt regelmatig afgewisseld met gezellige (online) bedrijfsborrels, teamuitjes en personeelsfeestjes.

Je werkplek op kantoor, afgewisseld met je thuiswerkplek

We zijn gevestigd in een modern kantoorpand aan het mooie Spaarne in Haarlem. Prima bereikbaar met de fiets, auto en het OV. Met alle ruimte om veilig te kunnen werken op je eigen werkplek. In ons kantoor kun je kiezen om zittend of staand te werken. En met een super-de-luxe koffieapparaat start je elke dag met een heerlijke kop verse koffie of thee. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden en we zorgen voor de juiste benodigdheden zodat ook daar je werkplek helemaal op orde is.

Hebben we je aandacht?

We komen graag met je in contact om er achter te komen waar jouw ambities liggen en wat jou inspireert! Hieronder vind je onze openstaande vacatures en stagemogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures? Liever niet…

Wij maken software voor de zorgprofessional

Onze EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

Beveiliging van patiëntengegevens is topprioriteit. Om die reden laten we onze organisatie voor informatiebeveiliging jaarlijks controleren en certificeren volgens ISO 27001 en NEN 7510. Winbase is hiermee één van de weinige ehealth softwareorganisaties die dit doen.

We maken voor onze EPD software gebruik van het snelle en veilige cloud-based platform Vital Health van Philips. . Een platform dat vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt wordt. Hierdoor zijn we verzekerd van de hoogste veiligheidseisen en voldoen we aan de wet cliëntenrechten van juli 2020.