Werken bij Winbase

Onze organisatie staat al ruim 20 jaar bekend als leverancier van gebruiksvriendelijke, veilige en betaalbare EPD software voor professionals in de zorg. Met 30 enthousiaste medewerkers zijn wij dagelijks bezig met de softwareontwikkeling en ondersteuning van onze klanten. Alles vanuit het perspectief van de zorgprofessional. En met onze kernwaarde in het achterhoofd “onze zorgprofessionals en haar cliënten blij maken”. Een belangrijk aantal medewerkers heeft een opleiding en/of achtergrond in de zorg. Maar allemaal hebben we affiniteit met de zorg.

Onze cultuur – alle ruimte voor eigen initiatief & groei

We hebben een open, informele en collegiale werksfeer met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, eigen initiatief en slechte grappen. En een potje tafelvoetbal. Je hebt veel vrijheid maar ook de nodige verantwoordelijkheden. Bij ons krijg je alle ruimte voor de juiste balans tussen werk en privé. Parttime werken, thuiswerken, verder studeren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Hard werken wordt regelmatig afgewisseld met gezellige bedrijfsborrels, teamuitjes en personeelsfeestjes.

Je werkplek – helemaal het nieuwe werken 2.0

We zijn gehuisvest in een gloednieuw en trendy kantoorpand, gelegen aan het prachtige Spaarne in Haarlem.  Prima bereikbaar met de fiets, auto en het OV. Onze werkplekken zijn helemaal afgestemd op ‘het nieuwe werken 2.0’. Zo kun je er voor kiezen om zittend of staand te werken. Of even lekker te fietsen tijdens je werk. Met een super-de-luxe koffieapparaat start je elke dag met een goeie bak verse koffie of thee. De lunch wordt verzorgd door de lokale Buurtboer. En tussendoor heb je ruime keus uit onze goedgevulde fruitschaal. Of de droppot.

Hebben we je aandacht?

We komen graag met je in contact om te horen waar jouw ambities liggen en wat jou inspireert! Hieronder vind je onze openstaande vacatures en stagemogelijkheden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures? Liever niet…

Wij maken software voor de zorgprofessional

Onze EPD software, zorgvuldig, integer en betrouwbaar

Beveiliging van patiëntengegevens is topprioriteit. Om die reden laten we onze organisatie voor informatiebeveiliging jaarlijks controleren en certificeren volgens ISO 27001 en NEN 7510. Winbase is hiermee één van de weinige ehealth softwareorganisaties die dit doen.

We maken voor onze EPD software gebruik van het snelle en veilige cloud-based platform Vital Health van Philips. . Een platform dat vaak binnen de (inter)nationale zorg gebruikt wordt. Hierdoor zijn we verzekerd van de hoogste veiligheidseisen en voldoen we aan de wet cliëntenrechten van juli 2020.